Despre noi

De ce suntem cei mai buni?

Cine suntem?

Asta nu e un text siropos menit sa cerseasca admiratia sau vre-o lacrima in coltul ochiului, asa ca te invitam sa il citesti doar daca vrei sa ne cunostem mai bine.
Salonul Venus a luat nastere 1 Aprilie 2015, si nu .... va asigur ca nu e pacaleala.
Am aparut in Sibiu promovand servicii de microblading **tehnica de pigmentare a sprancenelor fir cu fir** intr-un moment in care se cerea cu precadere “tatuaj plin sa ma tina o viata”.

Probabil ca va inchipuiti cat am luptat pentru a ne educa clientele in acest sens, cate ore am petrecut vorbind la telefon si explicand diferentele intre proceduri.

In 2016, jumatatea masculina a salonului venus, Nik Radu, realizeaza cat de mult iubeste ceea ce face isi alege “cireasa de pe tort” din domeniul beauty, adica PhiAcademy pentru a se perfectiona. Dupa nici un an, devine Master Trainer International in cadrul celei mai mari Academii din domeniul beauty din intreaga lume.
Urmeaza 3 ani plini, in care am imbinat calatoriile inafara tarii (cu scopul organizarii de cursuri) si serviciile oferite in salon.

Intre timp, jumatatea feminina a salonului Venus ... stiti voi care ... aia buna, bineinteles 😂, Florentina Radu, s-a perfectionat in domeniul tratamentelor cosmetice si laminarii participand la cursuri in cadrul PhiAcademy si InLei. La scurt timp, devine trainer InLei, si preda cursuri de laminare gene si sprancene.

Ce urmeaza ??? ... nu stim, insa un lucru este clar, nici macar pandemia nu ne poate opri sa facem ceea ce iubim, adica perfectiunea si SalonVenus !

0
Brand-uri Afiliate
0
Clienti Fericiti
0
Tipuri Servicii
Our Staff

Our Professionals

Nick Radu

PhiRemoval Master, Permanent Make Up Artist

Ai intrebari?

Contacteaza-ne acum!